Honovane cijevi

Na našem lageru imamo hladno vučene honovane cijevi koje se koriste za izradu cilindara, materijal cijevi je St-52.3, BK+S, DIN 2391. Tolerancija unutrašnje obrade je H8. U našem prodajnom programu imamo cijevi unutrašnjeg prečnika od Ø30H8 do Ø250H8.

Sve cijevi su zaštićene posebnim uljem protiv hrđanja. Sve cijevi u našem prodajnom programu imaju atest proizvođača. Cijevi se mogu rezati prema željenim dimenzijama ili obraditi prema vašim željama.

Tvrdokromirane klipnjače

U našoj ponudi imamo različite kromirane klipnjače koje se koriste za izradu hidrauličkih i pneumatskih cilindara. Na raspolaganju su dimenzije od Ø10mm do Ø200mm. Također u ponudi imamo i klipnjače u colovnim mjerama te šuplje klipnjače.

Klipnjače nudimo u različitim materijalima, Ck45 i 20Mnv6, a mogu biti tvrdokromirane i induktivno poboljšane. Spoljna obrada klipnjače je u toleranciji f7. Debljina sloja hroma iznosi min 20 µm.

Za teške uslove rada (građevinarstvo, rudarstvo, zemljoradnja, šumarstvo, itd.) preporučujemo induktivno poboljšane klipnjače. Sve klipnjače imaju atest proizvođača. Klipnjače se mogu rezati prema željenim dimenzijama ili obraditi prema vašim željama.